Ο αποχαιρετισμός των αγαπημένων σας προσώπων αποτελεί μια κατάσταση έντονου πένθους και ψυχικού πόνου, την οποία αντιμετωπίζουμε με συμπόνοια, ανθρωπιά και σεβασμό. Δεν είστε μόνοι σας σε αυτόν τον επώδυνο αποχαιρετισμό, στεκόμαστε στο πλευρό σας και σας βοηθάμε να τιμήσετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους, όπως τους αξίζει.

Η τιμή για την οργάνωση μίας τελετής κηδείας, προσδιορίζεται σύμφωνα με το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών & των προϊόντων, πχ. το είδος του φέρετρου, την ποικιλία και το μέγεθος του ανθοστολισμού, το τελικό κόστος είναι το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή, καθώς τα δικαιώματα ταφής ποικίλουν ανά Νεκροταφείο.

Μπορείτε επικοινωνώντας μαζί μας, να έχετε τη συνολική τιμή της κηδείας ανάλογα με τις υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε.

Παροχές γραφείου

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία του αγαπημένου σας και τον στολισμό του φέρετρου με άνθη.

Συντάσσουμε την αγγελία θανάτου σε εφημερίδα, ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα kideiesveria.com και πραγματοποιούμε την τοιχοκόλληση αγγελτηρίων σε ειδικά ταμπλό που έχει τοποθέτηση ο Δήμος μας.

Προγραμματίζουμε σε συνεργασία με εσάς την ώρα της κηδείας στην εκκλησία που επιθυμείτε.

Μεταφέρουμε τη Σορό από τον τόπο θανάτου στην οικία όπου θα γίνει η ολονυχτία, στον Ναό και στο νεκροταφείο όπου θα γίνει η Ταφή.

Διεκπεραιώνουμε γραφειοκρατικά ζητήματα προκειμένου να γίνει η ταφή.

Αναλαμβάνουμε τον στολισμό της εκκλησίας και του τάφου.

Αναλαμβάνουμε τα στέφανα που θα κατατεθούν από σας ή από τρίτα πρόσωπα.

Ερχόμαστε σε συνεννόηση με το Κοιμητήριο ή με χώρο της προτίμησής σας για την οργάνωση δεξίωσης μετά την κηδεία.

Tο γραφείο μας διαθέτει ιδιόκτητη πολυτελής νεκροφόρα και ποικιλία από φέρετρα. Τα φέρετρά μας κατασκευάζονται σε Ελληνικά εργοστάσια από άριστης ποιότητας υλικά.